
Grillezett cajun sertésszűz ananásszal
Hozzávalók:
sertés szűzpecsenye, 2 főre elegendő egy darab, az sem baj, ha nem így néz ki:-)
1 friss ananász (köretnek)
cajun fűszerkeverék
A beizzított faszén fölötti grill rácson, párszor megforgatva, kb 20 perc alatt rózsaszínre sültek a szűzpecsenyék, mellettük a hámozott, szeletelt ananász szeletek is elfértek. Párolt rizs is készült azok számára, akik nem érték be a grillezett ananásszal.
10 megjegyzés:
Hogy hol jár az eszed így kora reggel!? ;)
És hogy milyen finom lehetett!
Ne lepődj meg ha megugrik a látogatottságod!
Ejnye, mikre nem gondolsz :)
Mehet ez korhatár nélkül mindenkinek :)
Most őszintén! Hát minek néz ki mindegyik? Ezek a hentesek...:-)
Jaj, majdnem megijedtem, hogy ez valami "extra" hús...
Huh, megnyugodtam, hogy "csak" úgy néz ki... Tényleg korhatáros. :))
Korhatár? Miért kell a kicsikéket minden jóból kizárni? :-)))))
Nyammmmm, nyammmm, ilyet én is kérek! :) Nézz be hozzám, mert vár rád egy kérdés. :)
It's a pity that I can not speak, read - in general - understand Hungarian. These recipes are very interesting, not for me specially but for my wife :)
So just let me observe Your blog attentively :)
Greetings from south Poland
Sławek aka Orpheo
It's a pity that I can not speak, read - in general - understand Hungarian. These recipes are very interesting, not for me specially but for my wife :)
So just let me observe Your blog attentively :)
Greetings from south Poland
Sławek aka Orpheo
You're welcome, anytime!:-)
Megjegyzés küldése