![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg5OK7Rnbhg6WSLW3K3ezAwlXaUr_nrOxVdyRf7J7ZFQplX0f6ECOmmxH7XI0pl1SxaI-yFRbml3FTfp9HLSSwMCY0VCqsbB3AzIqA46JqY-Zl0Ha09ra86RxPffS9hA9UlYHZLfzod6LAW/s400/zfasirt.jpg)
A képen látható fasírt a paradicsomleves készítéséhez használt zöldségekből készült. A leves átpasszírozása után maradt zöldség masszához adtam egy tojást, némi fűszert (provence-i keverék, zúzott fokhagyma, só, bors) és annyi zsemlemorzsát, hogy formázható legyen. A kis golyókat megforgattam felvert tojásba és zsemlemorzsába, majd forró, bő olajban kisütöttem.
Húslevesben főtt zöldségből is szoktam készíteni, szereti az egész család.
Ha tetszett a bejegyzés és megosztod, megköszönöm. Ha még nem lájkoltad a blog facebook oldalát, ITT megteheted. Instagramon is követhetsz.