![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgWZB3_M_DBe0y0L-yv9nLZ7mFdIQ-RIUyI-8DpUFwSIIl7OuRQqxsWbqr6ANcy_wHFMMr7wSLqVWb67gb3zwwjYnUThegHmyanymg1uEOHRaVuZmvhzIUNv71rS_Lm7JMeaa_acX1gvCTh/s1600/hagymalekv%C3%A1roskeny%C3%A9r.jpg)
A csigákkal egyszerre készült egy kenyér is. Ez nem klasszikus kenyértészta, inkább valami átmenet a kenyér és a kalácstészta között, de nagyon, nagyon finom. Mindent ugyanúgy csináltam, mint a konfitált hagymás változatnál (de nem vagdostam be a tetejét) és aszalt áfonyás hagymalekvár tölteléket kapott. Ettől jobb borkorcsolyát régen ettünk.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEWzKFJJU6pt9kEXaf3ZmS8rsztYA33xl7M01uRNC7uhVpoWcs27Ux4iND2geFMrWp2YV1ixsTYFt6kL7-O1rt7W0CMd38NLSBkhHK1nfMJ2jwFxJKqOletMpjyYjMf727roKrW8UAvech/s1600/hagymalekv%C3%A1roskeny%C3%A9r_szelet.jpg)