![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi5tcyQNvgHrJKYsoXevHXNGw0a2awG4o2uj3YAFXVUF9PZqEwfBX1eKE3Dr9mvtM1kMuWkRXh514YrjQ8DjZPKqiS7x24wUynYmyBSAx-Nv-IL-ZD0rEwDczPdBP5iM3ggcso0Y2PVZ9c/s640/libatopi.jpg)
Most készült: friss libatöpörtyű. Ha kihűl, ledarálom és egy apróra vágott hagymával, sóval, borssal, majoránnával töpörtyű krémet készítek belőle. Márton napon ezt reggeliztük a borkóstoló előtt és azóta izgatja a fantáziámat :-) Lilahagymával, friss barna kenyérrel, hmmm…
Melléktermék:3 liter libazsír.
Melléktermék: