2008. január 25.

Még meleg!

Most készült: friss libatöpörtyű. Ha kihűl, ledarálom és egy apróra vágott hagymával, sóval, borssal, majoránnával töpörtyű krémet készítek belőle. Márton napon ezt reggeliztük a borkóstoló előtt és azóta izgatja a fantáziámat :-) Lilahagymával, friss barna kenyérrel, hmmm…
Melléktermék: 3 liter libazsír.

9 megjegyzés:

Zsu írta...

Ez nem ér! Már vacsiztam és erre itt csorog a nyálam :)

kisvirag írta...

az a nagy igazság, hogy én most rendesen irigyellek...
imádom a töpörtyűt, meg a töpörtyűkrémet, de idejét nem tudom, mikor ettem :(

gabojsza írta...

:-)))

max írta...

Jó reggelt!
Itt vagyok tőlünk messze, hozzád közel, és ilyenekkel kínozol bennünket? Hát nincs Neked szíved. Mindjárt bekopogtatok. max

gabojsza írta...

Kedves Max, én ma Gödön vagyok...
de holnap estére igértem a desszertet! :-)

lorien írta...

Na de kérem, hol itt a hal? :))))

Ági, aki főz írta...

Halihó, nem sikerül elküldenem a nevezéses mailt. Jelentkezhetek itt? http://agifoz.blog.nlcafe.hu/index.php?view=bejegyzes_oldal&bejid=41255
És ha lehet egy kis töpörtyűt is kérek!

gabojsza írta...

Persze, hogy lehet! Töpörtyűért pedig tessék sorban állni!
Lenne egy óriási kérésem: ha jössz a GBT-re, hoznál nekem egy szakácskönyvedet dedikálva? Ott kifizetném.

Ági, aki főz írta...

Ha a febr. közepe dátum marad, akkor elosonok sajnos sielni, de még figyelem, hogy mi a végső dátum.