2012. február 29.

Megjelent!



Mától kapható a Magyar Konyha magazin márciusi száma, 30 tavaszi recepttel, olívaolaj teszttel, chef portré rovattal, gasztrokalendáriummal és sok érdekes olvasnivalóval, “amitől a szellem is jóllakik”!
A mostani lapszámban 3 paszternák receptem találjátok, Bakcsy Árpád gyönyörű fotóival.

 Paszternák krémleves

 
Gránátalmás, kókuszos paszternák püré zsályás pulykasülttel

Paszternákos tarte tatin

 A fenti fotókat is Bakcsy Árpád készítette, a recepteket megtaláljátok a Magyar Konyha magazin 2012 márciusi számában.

3 megjegyzés:

Zita írta...

Jól néz ki a leves és a tarte tatin is. Gratulálok a megjelenéshez!

GasztroReni írta...

Szemet gyönyörködtető a címlap és az ételek is, le a kalappal!

Gabojsza írta...

Köszönöm:-)))