![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiOAUuTBblcqupyveFSWfS641zOs1zNPRxJLP6ky1Dplr8GkZ8efEvr6pePZnfjHjO58-_FHLCAdW8a5d8AUwXx88xe5P_1M0lUNtaVV0lqtf5iamhHgtVKLpWpJsicYwCXfZ1xSOdeVVBy/s1600/s%C3%BCll%C5%91.jpg)
Hogy a friss hal mennyire jó! (és milyen ritkán jutok hozzá…)
Hozzávalók:
kibelezett, friss süllő (?)
olívaolajban eltett medvehagyma
bébi répa
só, bors
citrom szeletek
Tudom, sokkal szebb lett volna, ha rajtahagyom a hal fejét is, de így fért bele a sütőedénybe.
A halat sóztam, borsoztam (kívül - belül), a hasüregét megtömtem olajban eltett medvehagymával, felezett citromszeletekkel és bébi sárgarépával. Kivajazott edénybe, kevés fehérborban pároltam a forró sütőben. Párolt fehér spárga és rőzsébe kötött baconos zöldbab kísérte.