Gyerekkorom egyik emblematikus süteménye, sok-sok év után most került újra terítékre, kellett is a recept után bogarászni Édesanyám receptes füzetében…
Hozzávalók: 
20 dkg cukor
5 dkg vaj
1 tojás
2 evőkanál méz
1 tk szalakáli
30 dkg liszt 
1 zacskó kókuszreszelék
A kakaós bevonóhoz:
20 dkg vaj
20 dkg cukor
6 evőkanál tej
1 kupica rum 
A cukrot, a vajjal habosra keverem, hozzáadom a tojást és 2 dl  tejjel meg két evőkanál folyékony mézzel simára keverem. A szalakálit összekeverem a liszttel és a masszához adom,  egyneművé dolgozom. Kivajazott, kilisztezett tepsibe simítom és 160 fokos sütőben megsütöm. Hűlés után kockákra vágom. Közben elkészítem a kakaós bevonó masszát: Egy gyorsforralóban felforralom a tejet a cukorral, hozzáadom a kakaóport, majd a vajat. Ízesítem a rummal és hagyom langyosra hűlni. A sütikockákat a mázba mártom, lecsepegtetem, majd kókuszreszelékbe hempergetem.