![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjt4YBiftjNjvLxZOL4QsMpIBSjQFTJ3UM0gzmAWOkfAVv29OCKjT-PL9dadl7BDYRG67FClCVDY-Q_rbH7OtfcyCveZm8U6eKe4iz6H7VtXBLK9u5aVZvpt1AJ7UDVjO40dYtSwR12cdat/s1600/csokis+m%C3%A1l%C3%A9+keksz.jpg)
Vendégszereplőnek adom át a terepet: a málékeksz csokis változatát saját kútfőből Nagylány készítette tegnap, míg Pesten voltam. Megkóstoltam és finomabb, mint az enyém:-)
Hozzávalók:
240 g kukoricadara
200 g fehér liszt
140 g lágy barna nádcukor
250 g puha vaj
2 tojás
100 g tejcsoki
1 tk vanília kivonat
1 mk narancskivonat
A csokit (mezzaluna-val) egészen picire aprította, összekeverte a liszttel, majd a többi hozzávalóval. Keksznyomóval sütőpapíros tepsire halmocskákat nyomott, 180 fokra előmelegített sütőben sültek 12 percig. Illatos, ropogós, csokis:-)