![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEtGUV7_X2GdKojeeGTb8tS-jjPJlRwezO2M61K4s1p0s9DAYSHkB9Cswe0od0fwd8yfjuALMklY4cHWtQmiRJI7M_DLfJTDfhPO_thTR886vrNXW2rRgE6r4L0aBQsPjK0isivKUuWHK9/s400/ikrakr%C3%A9m.jpg)
A szilveszteri menü általam készített felének végére értem, volt még egy, már korábban posztolt ikrakrém, ÉP nehéz munkával elkövetett (fagyban, 4 órán keresztül felügyelt) grillezett malaccombot, amit teljes egészében maga készített, a vásárlástól, a pácoláson át a sütésig, persze nem bírtam ki és néha beledumáltam (jószándéktól vezérelve), de az teljes egészében az ő érdeme. Finom volt, de innen üzenem, hogy gyakorlat teszi a mestert:-)
Várjuk a folytatást!