2009. január 18.

Barátságszalag


Ugyanazt szeretni, ugyanazt csodálni, ugyanúgy érezni - ez a barátság.
(Hioszi Tatiosz)
Vestától kaptam egy barátság szalagot, melyet a játék értelmében tovább is kell adnom.

A közös dolgok teszik a barátságot élvezetessé, de a kis különbségek azok, amelyek igazán érdekessé varázsolják. (Todd Ruthman)

Vannak közös dolgaink. Közös esték, néha nappalok, e-mailek, éjszakába nyúló és hajnalig tartó beszélgetések. Ha fizikai valóságban nem is, de mindig ott vagyunk egymásnak. Mindig ott tudjuk folytatni, ahol abbahagytuk. És tényleg, mindenki ad, de nem vár el semmit:-)))

"Igazából nem is jó szó rá a díj - szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés - inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag. Lényege, hevenyészett fordításban: Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben, és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket. Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"

Akinek küldöm a szalagot: Mamma, Doctor Pepper, Izbolygó, KicsiVú, Millie, Horasz, Eszter és Max.

Külön ölelés és szuperbarátság szalag legjobb barátnőmnek, Katinak:-)