![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjzGrWepAciSj3EuGhJZuyQ-cmkWuY0eqziUTgGpl2XJZL4x2pqqnFRsudAtYk8deRJvxEwJBokRJLeC4WwFJk87_GcP63HRUO72dE26vO4Lpos6Lo15xUXIotCJhUJSBgjveoUKIye37Bc/s400/datolya.jpg)
Egy nem túl gazdaságos, ám annál finomabb falat, igazi kalóriabomba, de szilveszterkor ki törődik a kalóriákkal?!? Pepecsmunka, aminek eredménye aztán szempillantás alatt elfogy, az a fajta, amit nem lehet abbahagyni…
Hozzávalók:
magozott datolya
sajtkrém (tubusos)
szeletelt bacon
fogpiszkáló
türelem:-)
Nekem nem volt magozott datolyám, így magam magoztam ki. A mag helyét sajtkrémmel érdemes tölteni, ez plusz ízt ad a végeredménynek. Minden szem datolyát fél szelet baconba tekerni, fogpiszkálóval rögzíteni és sütőpapírral bélelt tepsin sütőben, vagy egyszerűen serpenyőben pirosra sütni. Mennyei!
Aszalt szilvával, netán csirkemájjal is hasonlóan finom falat!
Gyorsolvasóknak: nem balkonláda, baconkaloda:-)
(van, aki tudja miért!)