![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjKv1ho3EhkbDJC9efwJxxCUmuOa0Ask4yWGG3bYZj9fgKy8q4qADGzelYR8BlnO5comvD7axFKhwEn_igW-HY_ZG7FTH9hB0frXWcSD3A09tv0Xg49bOuyMFY7sjEdnlHtgao6IU7KEqw/s640/leves.jpg)
ÉP káposztalevest kért. Igen, azt a káposztalevest, amitől fogyni lehet. Mondjuk, nekem sem ártana…Hát főztem, de nem a recept szerinti leveskockával, hanem a töltött husik sütésénél keletkezett finom szaftot hígítottam vízzel, ebbe főztem bele a zöldségeket.
egy fej káposztát, nagyobb darabokra vágva
egy fej hagymát, aprítva
egy fej zellert, kockázva
4 sárgarépát, kockázva
néhány darab kelbimbót, felezve
két fehérrépát, kockázva
két csokor petrezselyemzöldet aprítva, amit akkor adtam a leveshez, amikor lekapcsoltam alatta a tüzet.
egy fej hagymát, aprítva
egy fej zellert, kockázva
4 sárgarépát, kockázva
néhány darab kelbimbót, felezve
két fehérrépát, kockázva
két csokor petrezselyemzöldet aprítva, amit akkor adtam a leveshez, amikor lekapcsoltam alatta a tüzet.