![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjU9IJ11v1x3O5WOdYpGguBwW_NPS67sISMW-vFDexqjUFrIJ8dZicdiIgkBEAzo97in6vyLqUSr6oRwo54KJ2fjSQ0BBV6kYleaY2HGdYbv-zJ4QXihW22J7eNIlSwvzIbM42rePmZjFA/s640/chocomoccaliqueur2.jpg)
Nyersfordítás: 2, 5 dl erős eszpresszó kávét felmelegíteni két rúd fahéjjal és 5 dkg barna cukorral. Fél órát állni hagyni. 6 tojássárgát vízgőz fölött habosra keverni 10 dkg barna cukorral. Levenni a tűzről, hozzáadni 2 ek kakaóport, a kávét, 1, 25 dl tartós tejet, 2 dl sűrített tejet és 1,25 dl whisky-t. Sterilizált üvegekbe tölteni (recept szerint kb. 1,5l és 6 hónapig áll el)
*a fotó az angol, eredeti receptet tartalmazó oldalról származik