40 g friss bazsalikom levele
20 g fenyőmag
1 gerezd fokhagyma
40 g frissen reszelt parmezán vagy pecorino sardo
fél dl extraszűz olívaolaj
só és frissen őrölt bors
1-2 csomag mini mozzarella golyót jól összekeverek a friss pestoval és ha ráér, 1-2 napig pácolódik a hűtőszekrényben, de frissen sem utolsó, magában. Még finomabb koktélparadicsommal, egy pitetésztára pakolva és megsütve,
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYXiz4EMSgz_Z0aiQBn0kAv6zik9pNVshhMVb_CUNTfsZ_cfVnpfXZTNY9W5lIxsB5pbjAx_uZqw2jehO0xb6lXO0W8T07pdM50-YUdgGwNkIqhQR_f8Q8m54uDWiZT7ORP83X5prDHZhe/s1600/mozzarella_paradicsom_tart.jpg)
vagy beletöltve a kivájt koktélparadicsomokba.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj9PU0nOykYkaKRmeEZmxOlUqmS8pWmFZx4_J20p6V-ybEuPqP5yJ0HWNe3q37COk20WcoJxalUEffIIjB4FSzBFVQs_PkOEUa-o0RsH0oeZTyzvLN-LexWUEw2A-H9pNGE6s25VOPw8XTC/s1600/kokt%C3%A9lparadicsom+mozzarell%C3%A1val.jpg)