2009. szeptember 23.

Majonézes hússaláta


Este nyolckor tudtam meg, hogy átutazóban lévő ismerősök „felugranak” tizenegy körül, minden jel szerint éhesen. Hideg vacsora körvonalazódott, a házi sonka, kolbász, sajttál mellé maradékhasznosítottam egy darab főtt, füstölt marhanyelvet, egy darab sült sertésszüzet, meg egy darab grillezett sült húst.
Készítettem egy mártást majonéz, tejföl, petrezselymes mustár, kevés citromlé és méz, meg némi frissen darált borsból, ebbe belekevertem egy fej nagyon apróra vágott salotta hagymát és összekevertem a felkockázott húsokkal. Ízletes hússaláta lett, maradékokból.

Ha tetszett a bejegyzés és megosztod, megköszönöm. Ha még nem lájkoltad a blog facebook oldalát, ITT megteheted. Instagramon is követhetsz.

5 megjegyzés:

alchri írta...

Micsoda jó ötlet így tálalni! Nagyon guszta!

BeckZsu írta...

Szívesen lennék nálad váratlan vendég :)

Névtelen írta...

Lefogadom, mivel csak úgy "összedobtad", olyan finom lett, hogy soha többet nem tudod ugyanilyen finomra csinálni. Én legalábbis mindig így vagyok. Pirikenagyi

gabojsza írta...

Lányok, köszönöm!:-)
Pirikenagyi, ahogy mondod! Kicsi a valószínűsége, hogy 3 ilyen husi egyszerre forduljon elő a hűtőmben, maradék formájában, de épp ez a jó az "összedobott" ételekben.

Gábor írta...

Szia!

Hajnal Erika vagyok, olvastam a blogodban néhány nagyon jó sajtos receptet.A beleegyezésedet kérném, hogy használhassam a hnlapunkon.
Szeretném, ha e-mailben beszélhetnénk a részletekről. Ha olvasod a hozzászólást, légyszíves írja a haller-hajnal@invitel.hu címre.
köszi
Era