2009. szeptember 24.

Friss...


Mangalica disznótoros, boldog, szabad tartású malackából, reggeli vágásból. Mennyei falatok:-)

15 megjegyzés:

lorien írta...

Ahha, azért te sem száraz kenyéren és vízen élsz :) Hol szerezted?

Millie írta...

Kérünk szépen kolbászrecepteket!!! Én is akarok tölteni a Kitchen Aid bevetésre vár!

gabojsza írta...

Életem Párja figyelő szemei alatt cseperedett boldogan. Máig.

gabojsza írta...

Millie: paprikás kolbász recept itt:
http://href.hu/x/a5c7
sütnivaló friss kolbász itt:
http://href.hu/x/a5c8

jókaja írta...

Merénylet! Rohanok vacsorázni :-)

lorien írta...

Akkor jó munkás napotok volt. Mekkora volt a megboldogult?

gabojsza írta...

:-)
80 kg körül

Maci írta...

Jajjjjj !!!!!!

KataKonyha írta...

Korán kezdtétek:) mármint naptárilag. Mi még csak a terveknél tartunk, pl. hogy hány kiló húsból legyen kolbász, meg hány oldal szalonna kéne...

gabojsza írta...

Oh, ez csak olyan "húzzuk ki decemberig" vágás volt:-)

Hobbiszakács írta...

Össze-vissza fut a nyál a számban...

:-)

Névtelen írta...

Ti töltöttétek? a kolbászt és a hurkát?
A véreshurka a gyengém! Múltkor a Grinzingben vacsoráztunk a férjemmel és igazi véreshurka-élményben volt részem. A megsült hurka fel volt szeletelve - voltaképp ez már nem is látszott rajta, inkább mintha úgy ömlesztve lenne - és hajában főtt, szeletelt krumplival volt összerakva, mint a rakott krumpli, és össze volt sütve... Mennyei volt. Ha nem szégyelltem volna, ettem volna még egy adagot. Pirikenagyi

gabojsza írta...

Életem Párja közreműködött, én épp az ágyat nyomtam...
A véres hurkát mi is imádjuk, sütve, melegen friss fehérkenyérrel, hidegen lila hagymával! :-)))
A "rakott krumplis" változat jól hangzik, ki fogom próbálni:-)

Notburga írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Notburga írta...

Szerintem Pirikenagyi a Blunzengröstl kicsit vadabb változatát ette, ami tényleg isteni, én is ismerem. Ez egy "polgáribb" változata:
http://notburga.blogspot.com/2009/10/blunzengrostl-piritott-krumpli-veres.html