![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhglYBUGsEmD6PCLRLCqUVm3ssp59aUTQseHm6Wvwn-xxpRdJs8pVOAzZXAfx2VqX_omEUZmiEhR9Kp-DtXu9PlhFfdTKni0TwC1dKD7bYcSAtRhUEYfwFPsZWjGufWuuubp2-Zt8w3mWUg/s1600/csirkecombok.jpg)
A sült csirkecombot mindenki szereti és a bőre alatt megbúvó szarvasgombától egészen különleges íze lesz. Luxus a négyzeten!
Hozzávalók:
friss, egész csirkecomb, lehetőleg szabad tartású, tanyasi csirkéből
szarvasgomba, szeletekre gyalulva (1 db 7-8 g-os gomba kb 2 csirkecombra elegendő)
szarvasgombás olívaolaj
só és frissen őrölt bors
A konyhakész csirkecombok bőrét felfejtem és mindegyik combra helyezek 5-6 szelet szarvasgombát. Visszaigazítom a bőrt, fűszerezem sóval és frissen őrölt borssal, majd konyhai ecsettel mindegyik combot bekenem szarvasgombás olívaolajjal. Sütőrácsos tepsibe helyezem a combokat és kevés vizet aláöntve, 200 fokos sütőben, a lecsöpögő szafttal párszor meglocsolva készre sütöm. Szarvasgombás olívaolajjal ízesített tepsis újkrumpli körettel, sült barna csiperkével és szarvasgombás vajrépa gratin-el tálalom.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhfoaCfsI2wQc3ffeaEl6QLhQY3qzZhr4uRPWbBpwdQtAiPrBn1wurtbahtX-H0siZE0yPMuqAgap9swKMrH_emBDyPenQJ-pGZj-RbEy8GGXryiXreQvO0B6EBliNCs6nZLy5KzSn9v3-P/s640/csirkecomb.jpg)