![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEghA0VG3BH641J_Cg9YUKmbSczZRdnJcYeygK21MlkSBUvojMhyphenhyphenRUpGxK2KCa3Eh2MPwJlv6M10nbru00dWuVxWmmowpdJtGkrkVJKcWgZO6j0jK-u50nGlslk1sCJ6geZXrKnvX4cMHRAM/s1600/grillezett+sp%C3%A1rga.jpg)
Könnyű spárgavacsora, hozzá egy pohár fehérbor és szélcsendes időben lehet akár a teraszon enni, közben gyönyörködni a naplementében.
Hozzávalók 2 főre:
2 fél csirkemell filé
só, frissen őrölt bors
1 ek olvasztott vaj
1 mk só
1 ek cukor
csirkemell szeletenként 3 fehér spárgasíp
hústű
A csirkemell filé darabokat klopfolom, sóval, borssal fűszerezem, minden szeletbe fektetek 3 (sós, cukros vízben 5 percig párolt) spárgasípot, feltekerem, hústűvel rögzítem. A csomagokat olvasztott vajjal megkenem, tűzálló tálba helyezem és előmelegített sütőbe 30 perc alatt megsütöm - grillezem. Tálalás előtt eltávolítom a hústűket. Tejszínes gombamártással és salátával tálalom.
Ha tetszett a bejegyzés és megosztod, megköszönöm. Ha még nem lájkoltad a blog facebook oldalát, ITT megteheted. Instagramon is követhetsz.