A húsvéti főtt tojások hasznosítására ajánlom, ha másra
vágyunk, mint rakott krumpli, vagy zsidó étel (szándékosan nem nevezem zsidó tojásnak, mert ebben a libazsír helyett szalonna van, gyerekkoromban így készítette Édesanyám). Kenyérre való kence mindig kell, épp volt a hűtőben juhtúró, ez lett
belőle. Lett, győzött, elfogyott.
Hozzávalók:
6 keményre főtt tojás
10 dkg juhtúró
1 kiskanál magos dijoni mustár
1 kis salotta hagyma
1-2 evőkanál kacsa pecsenyezsír
só, frissen őrölt bors
citromlé, ízlés szerint
A hozzávalókat késes robotgépben összekeverem, kenhetőre
turmixszolom. Pár órára hűtőbe teszem, hogy összeérjenek az ízek , de azonnal is
fogyasztható, friss kenyérre, pirítósra kenve.
Ha tetszett a bejegyzés és megosztod, megköszönöm. Ha még nem lájkoltad a blog facebook oldalát, ITT megteheted. Instagramon is követhetsz.
Ha tetszett a bejegyzés és megosztod, megköszönöm. Ha még nem lájkoltad a blog facebook oldalát, ITT megteheted. Instagramon is követhetsz.