2012. április 30.

II. Andalúz receptverseny


Élsz-halsz az olajbogyóért? Ételeidből nem hiányozhat az olívaolaj, és egyébként is odavagy a mediterrán konyhaért? Akkor ragadj fakanalat, végy egy andalúz hozzávalót és ha elég kreatív vagy, főzhetsz egy igazi sztárséffel, Enrique Sanchez spanyol mesterszakáccsal!

Válassz legalább egy dél-spanyol alapanyagot az Extenda honlapján közzétett listáról, amiből az ínyencségek beszerzési forrásait is megismerheted. Légy kreatív és süsd ki, hogy milyen ételt főzöl – legyen az akár spanyol, magyar vagy más konyha ihlette recept, csatlakozz az Egy csipetnyiAndalúzia közösséghez a Facebookon, regisztrálj május 20-ig, és minimum egy fotó kíséretében töltsd fel a receptedet!

A versenyre mindenki csak egy recepttel nevezhet, amire május 22-29-ig várják a közönség szavazatokat.

Szólj ismerőseidnek, gyűjtsd a voksokat, hogy közönségdíjasként bekerülhess a receptverseny nyertesei közé, de szavazni is érdemes! A szavazók között az Extenda kisorsol egy andalúz ínyencségekből állóajándékcsomagot.

Ha nem Te leszel a közönségdíjas, akkor se csüggedj!

A Bíró Lajos (Bock Bisztró), Vajda Péter (Dining Guide) és Enrique Sánchez spanyol mesterszakács alkotta zsűri által legjobbnak ítélt 13 recept beküldője lehetőséget kap arra, hogy június 9-én a Gastropolis Főzőiskola és Gourmet Klubban  az Extenda andalúz sztárséfének a vezetésével sajátítsa el egy dél-spanyol menü elkészítésének csínját-bínját.

Sok sikert és jó főzőcskézést!

Tavaly második helyezést értem el a sáfrányos rizottómmal, ott voltam Enrique Sánchez főzőkurzusán. Nagy élmény volt és idén végre a főzőkurzus helyszíne is rendben lesz:-)