![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgyJnqlv7o6BSSiMZEPpE-_0EYgLzHn2y2ANe-5bxMbzpMa89fab83dZSMOb6RW5xCffg50YSd1CHtJibTezlRSb6kuddCCrZn0vldivYn9dYEDa8hHo77tzg6EQITushYTN57rY8-wIxh0/s1600/mhagyma.jpg)
Medvehagyma szezon van, így egy ideig többé-kevésbé minden receptben lesz medvehagyma. Magunk szedtük hétfőn, valahol Kaposvár és Pécs között, egy gyönyörű árnyas ligetben. Maga a szedés gyors, persze nem „kopasztottuk” meg a töveket, hátha mi, vagy valaki más jár arra jövőre is:-) A tisztítás már kicsit macerásabb, illetve időigényesebb, minden levél mindkét oldalát folyó víz alatt megmostam, leszáraztam. Egy része a hűtőben vár felhasználásra (alufóliába csomagolva), nagy része a fagyasztóban végezte. Rengeteg ötletem van a felhasználására és két napja, amióta medvehagymát medvehagymával eszünk olyan jókat alszom!