2009. március 17.

Engem meggyőzött!Az idei első GBT-n a Fanan cég meglepett minket termékmintákkal. Kaptunk 6 féle Dorot aprított, fagyasztott fűszerkockát, kétféle hummuszt és fagyasztott, elősütött falafelt.

Aki ismer, tudja, mennyire óvatos vagyok a „gyári” termékekkel, mert legyen az bármilyen finom, csak van benne ez-az, amit otthon biztosan nem tennék bele. DE: kellemes meglepetés ért már aznap este, amikor hazaérkezvén a GBT-ről, tele élményekkel, de fáradtan és éhesen, megkóstoltam a csípős hummuszt.
Finom! Ízre majdnem jobb, mint az enyém:-) Igaz, sokat dob rajta tunkolás közben az a zöld pesto, amivel tálalták. Ma délben megsütöttem a falafelt és igen, ez is kimondottan jó ízű, nem tartalmaz semmi mű izét, az egyedüli „adalék” egy kis szódabikarbóna, amit ezentúl én is beépítek a saját receptembe, jót tesz az állagának.

A fűszekockák kipróbálásra várnak, de semmi kétség, valódi zöldfűszer aprítva, fagyasztva, természetes alternatíva a műbombával szemben.
Ennyi jó tapasztalat után a pitájukat is ki fogom próbálni.

Ez itt a reklám helye:)

4 megjegyzés:

Zsuzsa írta...

Pont most bontottam ki a csípős hummuszt ebédre. :)
Tényleg finom, nagyon guszta a tálalás is, a zöld pötty a közepén és körbe a piros paprikaszórás még a GBT témába is beleillik. :)

Lilla írta...

a korianderkocka tök jó, az különösen, hogy rá van írva: kóser, garantáltan rovarmentes. legalább nem darált hangya.

kicsi vú írta...

Nekünk is bejött a falafel nagyon, különösen, miután láttam, hogy olaj nélkül, simán sütőben is süthető.

Névtelen írta...

Valóban finom a Fanan falafel, észrevételem szerint egyébként (szinte) minden városi falafelesnél ezt használják. (Legalábbis az íze, állaga, kinézete is tökéletesen ugyanolyan). De nincs ezzel baj, én speciel jobban szeretem ezt, mint bizonyos helyeket a saját készítésűt... Remélehetőleg tényleg csak az van benne, amit ráírnak