2008. december 20.

Mai termés


A reggeli vértokány után elkészült a kolbász és szalámi, ami biztosan kitart jövő télig. Hat fajta kolbász (90 szál), háromfajta szalámi (72 rúd). Holnap reggel mennek a füstre:-)

Update: füstölés után pár héttel:


10 megjegyzés:

Judit írta...

Hát ez nem semmi!
És milyen fajták a kolbászok és szalámik?
Judit.

napmátka írta...

Hány disznót vágtatok???

piszke írta...

Légyszives tartalékolj feltétlenül mindegy egyes GBT-re és bármilyen más ürügyű gasztros összeröffenésre!!!!(hogy stílszerű legyek)

gabojsza írta...

Judit: majd leírom részletesen, recepttel együtt
napmátka: nem vágtunk disznót:-)
130 kg húsból készült mindez, 3 család részére. A disznót aminek a vérét ettük az egyik szomszéd vágta, de ők nem szeretik a vért. Mi annál inkább. Még botifara negra spanyol véreshurkát is készítettem, poszt következik:-)
piszke: abban biztos lehetsz!:-)))

BeckZsu írta...

Hűűűűűha!!!

Ízbolygó írta...

Látom nem unatkoztok így Karácsony előtt!:-)))

Ági, aki főz írta...

Tudom, hülyén hangzik, de ezek gyönyörűek! És remélem, majd legközelebb is csemegézhetek belőle. A tavalyi egyszerűen "isteni volt".

cukroskata írta...

Csak ránézni is gyönyörűség :-) Már alig várom.

Ottis írta...

Hat fél kolbász?Nem semmi... Nagy munka lehetett!

"saját levében" írta...

A leggyönyörűbb karácsonyfadíszek!