Akár vasárnapi ebédhez, fél óra alatt kész!
Hozzávalók:
csirkemell filé
olajban eltett szárított paradicsom
mini mozzarella golyók
só, frissen őrölt bors
friss, vagy szárított oregánó (és/vagy bazsalikom)
szeletelt bacon
A csirkemell filét kicsit kiklopfolom, hogy egyforma vastag
legyen mindenhol, így könnyebb feltekerni. Megszórom tengeri sóval, frissen
őrölt borssal, oregánó-val és/vagy bazsalikommal (frissel még jobb), teszek
bele pár darabot az olajban eltett paradicsomból és 2-3 mini mozzarella golyót,
majd feltekerem, bacon szeletbe burkolom és kivajazott (vagy a paradicsom
olajával kikent) sütőtálba egymás mellé fektetve, 200 fokos sütőben 20-25 perc
alatt pirosra sütöm. Salátával (vagy más, tetszés szerinti körettel) tálalom.
Ha tetszett a bejegyzés és megosztod, megköszönöm. Ha még nem lájkoltad a blog facebook oldalát, ITT megteheted. Instagramon is követhetsz.
Ha tetszett a bejegyzés és megosztod, megköszönöm. Ha még nem lájkoltad a blog facebook oldalát, ITT megteheted. Instagramon is követhetsz.