2008. augusztus 19.

Egy bögre finom levest?!?


Idézek a cég honlapjáról: ”Próbálja ki a …. instant leves termékcsalád formabontóan új csomagolású újdonságait, a …. Forró Bögre instant leveseket!...Finomak, krémesen lágyak, és ropogós zsemlekockákkal vagy cérnametélttel dúsítottak.”

A „formabontóan új csomagolás” azt jelenti, hogy bögre alakú a zacsi. Ezt meg is fizeti rendesen a vásárló közönség, mert bizony több, mint egy kiló kenyér ára egy bögrényi adag. A tartalom nyilván ugyanaz mint a régi zacsiban, amivel kiérdemelné a Gasztro Darvin Díjat is. Ha belegondolok, hogy ilyenkor nyáron (de még télen is), fejenként egy kiló kenyér árából milyen levest rittyentek…

6 megjegyzés:

Horasz írta...

Fel is veszem a gasztro darwin dij listara:) Monjduk szidhatnad tobbet is:)

A kiindulasi felhaborodas:)

http://horasz.blog.hu/2008/03/06/gasztro_darwin_dij_husvarazs_etelizesito

Mirelle írta...

Ezektől a dolgoktól én is ki tudok akadni, de a prímet nálam mostanában a mézes-mustáros csirke reklám viszi...

gabojsza írta...

Rájöhettek, hogy már a nőket nem érinti úgy a reklám, most a férfiaknál próbálkoznak...

Névtelen írta...

Hát igen vanak még hülye termékek. de szerintem az abszolult Gasztro Darvin Díjas termék a mézes mustáros alap. Azért kíváncsi lenék mi van egy olyan mézes mustáros alapban amiben se méz se mustár?!

VKOrsi írta...

nálam az ízbombák visznek mindent, húsízzel, petrezselyemmel... anyámkínjával együtt.

Sajtkukac írta...

Ez tényleg felháborító, különösen ennyi pénzért. De tudjátok amíg van aki megveszi, addig nincs nagyon miről beszélni. Az emberek olykor meglepő kifogásokat találnak arra, hogy miért ne menjenek be a konyhába. Annyi energiával, amennyivel kitalálják a legújabb kifogást, akár főzhetnének is valami tisztességes tányérravalót a családjuknak.

O.