![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhBtyw0b7k2Qa72-Tp0SdurJ3VBauJLQFQuFUQzroDPeW0zDXQ_ZbIWGa_7Zi4HUflilAJ_QFc1UEarezh1s208hlXZ4BF2kq-O8-_GwcT6E-DeQoPew0AvmhpTzw00YN5tHyKcpl3N73lX/s640/cukkini_sparga+001.jpg)
Íme, egy finom rakott cukkinis, spárgás, paradicsomos, mozzarellás étel, ami magában lehet hús nélküli főétel, hús mellé köret, de hússal egybesütve egytálétel, mint most nálam.
Hozzávalók:
fél kiló, szezonban friss zöld spárga, nálam most mélyhűtött
3 kisebb cukkini, szeletekre vágva
200 g mozzarella, szeletelve
10-12 db koktélparadicsom, felezve
1 csirkemell filé, szeletekre vágva
1 ek vaj
2 tojás
1 dl tejszín
só, bors
A csirkemellet sóztam, borsoztam és a vajon elősütöttem, majd átköltöztettem egy kivajazott sütőtálba, szaftjával együtt. Rárétegeztem a spárgát, cukkinit, megpöttyöztem a koktélparadicsommal. Ráöntöttem a tojás-tejszín keveréket majd betakartam a mozzarella szeletekkel. Annyi időt töltött a 180 fokos sütőben, míg szépen megpirult a teteje.
Hozzávalók:
fél kiló, szezonban friss zöld spárga, nálam most mélyhűtött
3 kisebb cukkini, szeletekre vágva
200 g mozzarella, szeletelve
10-12 db koktélparadicsom, felezve
1 csirkemell filé, szeletekre vágva
1 ek vaj
2 tojás
1 dl tejszín
só, bors
A csirkemellet sóztam, borsoztam és a vajon elősütöttem, majd átköltöztettem egy kivajazott sütőtálba, szaftjával együtt. Rárétegeztem a spárgát, cukkinit, megpöttyöztem a koktélparadicsommal. Ráöntöttem a tojás-tejszín keveréket majd betakartam a mozzarella szeletekkel. Annyi időt töltött a 180 fokos sütőben, míg szépen megpirult a teteje.