2008. augusztus 13.

Egy kis statisztika

Van, aki a blogszülinapján, én most, a háromszázadik bejegyzés alkalmából készítettem egy rövid statisztikát. Tizenöt hónapja írom a blogot és már többször megírtam, hogy de jó, hogy elkezdtem, de sokat fejlődtem gasztronómiai téren, de jó ide tartozni, így most nem teszem:-)
Ma reggel a számlálom 183219 látogatást mutatott az elmúlt egy évben, mert pontosan egy éve van számlálóm. Az elmúlt évben 72 országból voltak olvasóim. Itthoni olvasótáborom után az USA-ban vagyok a „legnépszerűbb”, azután Romániában, Szlovákiában és az Egyesült Királyságban és csökkenő olvasószám sorrendben: Németország, Kanada, Svédország, Belgium, Olaszország, Ausztria, Hollandia, Lengyelország, Franciaország, Svájc, Suriname, Spanyolország, Ciprus, Ausztrália, Írország, Georgia, Finnország, Cseh Köztársaság, Norvégia, Dánia, Görögország, Japán, Jugoszlávia, Portugália, Horvátország, Dél-Afrika, Izrael, Izland, Ukrajna, Új-Zéland, Oroszország, Brazília, Mexikó, Moldovai Köztársaság, Bulgária, Malajzia, Szingapúr, Dominikai Köztársaság, Luxemburg, Argentína, Orosz Szövetségi Állam, Kína, Indonézia, Pápua Új-Guinea, Észtország, Sierra Leone, Szaúd-Arábia, Thaiföld, Egyesült Arab Emirátusok, Liechtenstein, India, Litvánia, Venezuela, Macedonia, Costa Rica, Uruguay, Kolumbia, Ghana, Peru, Lettország, Taiwan Kínai Tartománya, Iráni Iszlám Köztársaság, Kókusz-Szigetek, Chile, Zimbabwe, Törökország és Egyiptom! :-)

A legnépszerűbb kereső kifejezés a padlizsánkrém volt, ezt követte a muszaka, majd a kovászos uborka. Népszerű volt még a meggyes piskóta, kocsonya, képviselőfánk, és a hortobágyi húsos palacsinta.

A legtöbben a google-ról találtak rám, majd a gasztro.blog.hu és a minner.hu következik. Fakanál és Doctor Pepper kolléganők oldaláról szintén sokan ide találtak, szinte holtverseny van Ízbolygó és a Bűvös szakács-ról idelátogatók között :-)

188 receptet tettem közzé eddig, sikeresen szerepeltem a Keserédes és Heimann pályázatokon és bár szeretnék naponta posztolni, az időm már nem mindig engedi. Köszönöm, hogy olvassátok Gabojsza konyháját, az „Anya, ez isteni!...”-t!