Ezennel kiosztom a magam gasztro Darwin-díját a Knorr Ízbombáknak.
A cég honlapján ezt olvasom:
„A Knorr-nál azt szeretnénk, hogy az étkezés bárhol, bármikor élmény legyen. Miért ne lehetnének a hétköznapok ételei éppen olyan ínycsiklandóak és változatosak, mint a különleges alkalmakra készítettek?”
„A Knorr-nál azt szeretnénk, hogy az étkezés bárhol, bármikor élmény legyen. Miért ne lehetnének a hétköznapok ételei éppen olyan ínycsiklandóak és változatosak, mint a különleges alkalmakra készítettek?”
Szép gondolat, egyetértek és én is azon vagyok!
Nézzük mi van pld. a petrezselyem Ízbombába, mennyiségi csökkenési sorrendben, mert így kötelező feltüntetni az élelmiszereken: só, ízfokozók (nátrium-glutamát, dinátrium gualinát, dinátrium-inozinát), cukor, növényi zsír, burgonyakeményítő, tejcukor, maltodextrin, petrezselyem levél (4%!!!), aromák, spenótpor, zellergyökérpor, fűszerek, étkezési sav (citromsav).