2008. február 1.

Staféta átadás

Nem voltam egy nagy halrajongó, igazán szívesen csak a tengerparti nyaralásokon fogyasztottam a halat és tengeri herkentyűket – csigák és kagylók kivételével. Amikor megkaptam a stafétát a VKF! XII. fordulójának megrendezésére sokat gondolkodtam a megfelelő témán: legyen érdekes sokak számára és persze számomra is! Amikor a halas-herkentyűs téma mellett döntöttem, egyszerűen a „kutyaharapást szőrével” módszerhez folyamodtam és igazam lett. Már sokkal szívesebben készítek halételt, mint egy hónappal ezelőtt. Az összefoglalóban kialakult recepttár pedig hosszú időre biztosít mind olvasnivalót, mind kipróbálni valót nem csak nekem:-)
Mindenkinek aki részt vett a játékban köszönetet mondok  pályázatáért és nagyon köszönöm a sok biztatást, dicséretet!

Most eljött az idő, hogy én adjam át a stafétát. Hogy kinek? Hát nézzük csak:
ChiliésVanilia és Mamma blogja mellett az Övét olvasom legrégebben, élvezetes stílusa és szimpatikus írásai alapján egy idő után úgy éreztem, ezer éve ismerem. És ugyanúgy éreztem akkor is, mikor végre személyesen is találkoztunk. Remélem nem babonás, de ha az, akkor egyszerűen nevezze a következő fordulót nem tizenharmadiknak, hanem tizennegyediknek!

Tadadam tadam tadam!!!

Ezennel átnyújtom a stafétát FAKANÁL Évának, az Ahogy eszik, úgy puffad blog írójának.
Kívánok neki - és persze magunknak – jó témaválasztást és kitartást a „munka” elvégzéséhez! (na, ez egy kicsit „hivatalosra” sikeredett, pedig nem annak szántam!)