Jelen bejegyzés képei a köznyugalom megzavarására alkalmasak. Ha Ön éhes, vagy éppen diétázik, kérem lapozzon, mert a bekövetkezett károkért felelősséget nem vállalok:-)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEic0tbmZTJ0lTESBj4-wfk_hNq5CkyXYHmNc_6V0j-WRFNNgERGsi-XPnaTHFq0cmLRvBsGIKdBiYzqDQJBQ2DNuiR5ZBAhoZtax8aaeu_IWJicTOeBgT_AZk1MOSTBNCP7pTn3eSmcPwk/s640/cs%C3%BCl%C3%B6k3.jpg)
Tudom, tudom...Nem diétás, meg minden. Nem is én követtem el, hanem Kati barátnőm, aki állítólag tőlem tanulta ezt a módszert, de sokkal, SOKKAL finomabb csülköt süt, mind én valaha is tettem. Egy éjszakára fokhagymás tejbe áztatja a füstölt (hátsó) csülköt, majd csülkönként fél-egy liter sörben megsüti. Akkor jó, ha leválik a csontról, a bőre pedig piros-ragadós-ropogós. Párolt savanyúkáposzta és krumplipüré szokta kísérni, az étkezést ilyenkor jóféle törkölypálinka zárja. Na ilyenkor szoktam medvével álmodni, de nem a pálinka miatt.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidnaNB9E2wUYu-iGJvSZbwjBFh4EsBk7EGXJkEVvwLjW2EQoVGdYnmbNKktWlMtu-HkUqg98cx-uhR8tQCsl3rjSckPXBI706oHYlkMEmavqBHtUhQL7IrsP1fmkk3KlG2STfqPzzFQkE/s640/cs%C3%BCl%C3%B6k1.jpg)