![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh8WfWDHmEE4pxxkNjX2-jcE01BdhpdMKAtJi8LFmMPyvQRUbzO_PIH8mE79zLla2U5Zx9A1M_QbHfXGUc-gJLm6_wNH_hqyPpxI3ZjF3wP5Xu4pEXiSLZeezAIBxKoXhhD2_PEgsfsRRg/s640/oldalas.jpg)
Hozzávalók 2 éhes felnőttre és egy fanyalgó kiskamaszra, akinek végül nagyon ízlett a végeredmény:
kb 80 dkg húsos, sovány(!?!) sertésoldalas
diónyi friss gyömbér, reszelve
2 gerezd fokhagyma, zúzva
3 ek sötét szójaszósz
1 tk Sambal Oelek (csipős chilikrém)
1 tk szezámolaj
1 ek barnacukor
1 ek só
1 dl száraz fehérbor
késhegynyi őrölt koriander
késhegynyi őrölt kömény
1 dl olivaolaj
2 újhagyma fehér része vékonyan felszeletelve.
kb 80 dkg húsos, sovány(!?!) sertésoldalas
diónyi friss gyömbér, reszelve
2 gerezd fokhagyma, zúzva
3 ek sötét szójaszósz
1 tk Sambal Oelek (csipős chilikrém)
1 tk szezámolaj
1 ek barnacukor
1 ek só
késhegynyi őrölt koriander
késhegynyi őrölt kömény
2 újhagyma fehér része vékonyan felszeletelve.