Füstölt pizza mozarella fan vagyok. Ha boltba megyek, mindig
a sajtos pult fele kanyarodok és ha van füstölt pizza mozarella csücsök (azaz
sajtvég), azt elhozom és úgy, magában elmajszolom. Más sajtoknál kerülöm a
sajtvéget, de ennek ez a legfinomabb része J
Néha kérül ételbe/ételre is, egy egyszerű paradicsomos tésztát is fel lehet vele dobni.
Néha kérül ételbe/ételre is, egy egyszerű paradicsomos tésztát is fel lehet vele dobni.
Ez a világ legegyszerűbb tésztaétele, olyankor vetem be, ha
hazaérve 20 percen belül gyorsat, finomat és meleget szeretnénk enni. A penne
esetleges választás, bármilyen tészta bevethető, ami jól felveszi a szószt.
A „recept” egyszerű: négy főre egy csomag (fél
kg) tésztát, enyhén sós vízben al dente-re főzök. Leszűröm és beleteszem
abba az edénybe, amiben felmelegítettem 4 decit a házi, fűszeresparadicsom szószomból. Jól összekeverem, elzárom alatta a tüzet és magára
hagyom úgy 3 percig, közben megterítek. Reszelek rá szarvasi füstölt pizza
mozzarella sajtot, iszunk hozzá egy pohár vörösbort és
kerek a világ.