Amióta megvan a Smart Chef szakácsrobotom, kevés kivétellel
minden nap abban készül az ebéd-vacsora. A mai sült csicsóka is abban sült, 25
perc alatt kívül ropogós, belül krémesen puha lett.
Szedtünk fel csicsókát a kertből. A nagyobb példányok mentek a fermentáló gépbe
(spirálozva) savanyúságnak, a kisebbeket alaposan megmostam, ha kellett
elfeleztem, beledobáltam a gép tartályába, meglocsoltam pici olívaolajjal,
sóztam, borsoztam és morzsoltam rájuk citromos kakukkfüvet (amiből szintén szép
volt idén a „termés” a kertben).
Behelyeztem a keverőlapátot, elindítottam a gépet, és keverve-pirítás
(STIR-FRY) programon 25 perc alatt el is készült.
Kimchivel ez volt az isteni finom húsmentes
hétfői ebédem.
Ha tetszett a bejegyzés és megosztod, megköszönöm. Ha még nem lájkoltad a blog facebook oldalát, ITT megteheted. Instagramon is követhetsz.