Mára két, számomra örömteli esemény is jutott: megjelent Esze
Dóra
velem készített interjúja (többek szerint nagyon gabojszás lett, szerintem
meg nagyon eszedórás
J) a
Meztelen üzenet blogon és megjelent a Magyar Konyha magazin áprilisi száma
25 húsvéti recepttel, sonkafőző „tanfolyammal”, sok hagymával, liszt teszttel és
még sok érdekes és értékes olvasnivalóval, “amitől a szellem is jóllakik”!
A mostani lapszámban 3 bárány receptem olvasható, a (volt
Magyar utcai)
török hentestől beszerzett bárányhúsból készítettem
tradicionális erdélyi húsvéti menüt, a fogásokat
Bakcsy Árpád fotózta.
Jó érzés egy újságban szerepelni Varjú Viktor (Bock
Bisztró), meg Buday Péter receptjeivel, na meg Heimann Zoltánnal és Bródy
Sándor unokájával.
Vegyétek, olvassátok, szeressétek!