Március 14-én, harmadik alkalommal jelen meg a Dining Guide
kiadásában a Toplista sorozat Gasztronómia-száma.
A kiadvány lelke ismét a listákban rejlik (TOP 20 étterem, TOP 10 söröző,
TOP 8 vega étterem, TOP ebédmenü olcsón, a világ TOP húsai, TOP 10 éttermi fogás,
TOP 10 desszert, TOP 10 főzőtanfolyam), ezek segítségével térképezi fel a hazai
gasztronómiai életet, bemutatja a legjobb éttermeket, ínyencboltokat, reggeliző
helyeket, főzőiskolák kurzusait, olcsó déli menüvel szolgáló helyeket, és idén
első alkalommal a határon kívülre is kitekint, Közép-Kelet-Európa fővárosainak
gasztronómiai életét mutatja be Varsótól Isztambulig.
Van benne sok tészta, a legjobb kifli, croissant, mangalica,
libamáj, pisztráng Szilvásváradról, savanyított gombák Aggtelekről, fűszerek Szentendréről,
paprika Szegedről, kecsegekaviár Kisbajcsról és sok, sok hús, meg sztárséfek és sztárcukrászok palacsintái és gubái.