2012. március 17.

TopLista Gaszronómia 2012


Március 14-én, harmadik alkalommal jelen meg a Dining Guide kiadásában a Toplista sorozat Gasztronómia-száma.

A kiadvány lelke ismét a listákban rejlik (TOP 20 étterem, TOP 10 söröző, TOP 8 vega étterem, TOP ebédmenü olcsón, a világ TOP húsai, TOP 10 éttermi fogás, TOP 10 desszert, TOP 10 főzőtanfolyam), ezek segítségével térképezi fel a hazai gasztronómiai életet, bemutatja a legjobb éttermeket, ínyencboltokat, reggeliző helyeket, főzőiskolák kurzusait, olcsó déli menüvel szolgáló helyeket, és idén első alkalommal a határon kívülre is kitekint, Közép-Kelet-Európa fővárosainak gasztronómiai életét mutatja be Varsótól Isztambulig. 
Van benne sok tészta, a legjobb kifli, croissant, mangalica, libamáj, pisztráng Szilvásváradról, savanyított gombák Aggtelekről, fűszerek Szentendréről, paprika Szegedről, kecsegekaviár Kisbajcsról és sok, sok hús, meg sztárséfek és sztárcukrászok palacsintái és gubái.