2012. március 17.

TopLista Gaszronómia 2012



Március 14-én, harmadik alkalommal jelen meg a Dining Guide kiadásában a Toplista sorozat Gasztronómia-száma.

A kiadvány lelke ismét a listákban rejlik (TOP 20 étterem, TOP 10 söröző, TOP 8 vega étterem, TOP ebédmenü olcsón, a világ TOP húsai, TOP 10 éttermi fogás, TOP 10 desszert, TOP 10 főzőtanfolyam), ezek segítségével térképezi fel a hazai gasztronómiai életet, bemutatja a legjobb éttermeket, ínyencboltokat, reggeliző helyeket, főzőiskolák kurzusait, olcsó déli menüvel szolgáló helyeket, és idén első alkalommal a határon kívülre is kitekint, Közép-Kelet-Európa fővárosainak gasztronómiai életét mutatja be Varsótól Isztambulig. 
Van benne sok tészta, a legjobb kifli, croissant, mangalica, libamáj, pisztráng Szilvásváradról, savanyított gombák Aggtelekről, fűszerek Szentendréről, paprika Szegedről, kecsegekaviár Kisbajcsról és sok, sok hús, meg sztárséfek és sztárcukrászok palacsintái és gubái.

Kapható az újságárusoknál, vagy megrendelhető a kiadónál.

Nincsenek megjegyzések: