![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhpz8ihiTYXC8VS7gKbK76Ls9RpRATkKoEQ7nSLuDghvenLUv2QJNmo5Ke8sx_iA7O_QdbnZy7nkQpnFFLfomB3QM8EJ31OMQFVvln32o23G4_T3Gj0HAdQO85Pu4AOT4SA5AjVUl3zyl4/s640/mkaszinotojas+001.jpg)
Van, hogy meglátok valamit és azonnal nekilátok, akkor
is ha már este 8 óra elmúlt, én meg reggel 3-kor keltem és megjártam Zágrábot
(oda-vissza 880 km).
Hozzávalók:
5 db főtt tojás
2 evőkanál majonéz
1 mokkáskanálnyi dijoni tárkonyos mustár
só, frissen őrölt bors
10 kiskocka füstölt sonka
1 marék friss medvehagyma
A főtt tojásokat félbe vágtam és a sárgájukat kivettem egy
tálba, villával összetörtem, elkevertem a majonézzel és a mustárral, fűszereztem
sóval, borssal.
A masszához adtam az apróra vágott medvehagyma leveleket,
majd a krémet habzsák segítségével visszatöltöttem a félbe vágott
tojásfehérjékbe, melyekbe töltés előtt egy-egy mini falatka füstölt sonkát
rejtettem. Mutatós és finom. Éljen a medvehagyma!