A sült camembert nagy kedvenc. Fokhagymával és rozmaringgal összesütve, leveles tésztába zárva, vagy magában, sütés után
megszórva gránátalma magokkal és friss kakukkfűvel jó kis partykaja, lehet
tunkolni, vagy baguette szeletekre kenve fogyasztani.
Bevethető egy nyáresti borozgatós-beszélgetős teraszbulira, de karácsonyi
előételnek, vagy szilveszteri party falatkának sem utolsó és negyed óra alatt
kész!
Hozzávalók 4 főre:
4 db 100 g-os, vagy egy nagy guriga camembert sajt
pár ág friss kakukkfű
fél gránátalma magjai
friss baguette, vagy jóféle házi gyökérkenyér
A camembert sajtot kicsomagolom, sütőlapra teszem és 10-12 percre 180 fokos sütőbe helyezem. Kiveszem, levágom a tetejéről a nemespenész kérget, az olvadt sajtot megszórom friss gránátalma maggal meg kakukkfűvel és friss kenyér szeletekkel azonnal tálalom.
4 db 100 g-os, vagy egy nagy guriga camembert sajt
pár ág friss kakukkfű
fél gránátalma magjai
friss baguette, vagy jóféle házi gyökérkenyér
A camembert sajtot kicsomagolom, sütőlapra teszem és 10-12 percre 180 fokos sütőbe helyezem. Kiveszem, levágom a tetejéről a nemespenész kérget, az olvadt sajtot megszórom friss gránátalma maggal meg kakukkfűvel és friss kenyér szeletekkel azonnal tálalom.