2011. április 6.

Gyorshír


Délelőtt kaptam az örömteli hírt, hogy a Tetrabbit márciusi receptversenyén, aminek témája a nyúlhúsból készült pástétom (rillette, terrine, paté) volt, a kacsazsíros nyúl rillette receptem kapta Bíró Lajostól, a Bock Bisztró tulajdonos-séfjétől a legmagasabb pontszámot. Nyereményem szuperjó: bepillantást nyerhetek a Bock Bisztró konyhájába, végigkóstolhatom az étterem menüjét apró falatkák formájában és még egy 10 000 forintos Bock Bisztró utalványt is kapok. Nagyon, nagyon örülök, köszönöm szépen!:-)

Ha tetszett a recept, csatlakozhatsz Gabojsza konyhája Facebook közösségéhez.

12 megjegyzés:

Beatbull írta...

Gratulálok! Kíváncsi vagyok a beszámolódra ;)

Gabojsza írta...

Köszönöm! Én most épp a Te beszámolódat olvasom!:-)

Beatbull írta...

Jó volt, mint mindig ;) A konyháról azt hallottam, hogy nagyon picike - kíváncsi vagyok mit fogsz látni / kóstolni.

oceancowboy írta...

Gratulálok Hölgyem és nagyon irigyellek. Azt hiszem profilt fogok váltani.Éljenek a nyulak. Mégegyszer gratula.

üdv
p

Gabojsza írta...

Köszönöm, Uram! Te csak maradj a halaknál, másképp hol fogunk hal-herkentyű ügyben okosodni?:-)

Bianka írta...

Gratulálok

Andicsek írta...

bár én nem kedvelem a nyúlhúst, ettől függetlenül szívből gratulálok!:)

aniko66 írta...

Szívből gratulálok! Az a konyha-kukkolás meg nagyon izgalmasan hangzik, szívesen olvasnék majd a tapasztalataidról...

Puszedli írta...

Gratulálok!! :)

Chef Viki írta...

Úrjézus, mennyire nagyon gratulálok!!! Képzelem, hogy a szád a füledig ér :-)

Kíváncsi vagyok az élményre :-)

Turák Kinga írta...

gratula!!! És majd tessék egy jó kis beszámolót írni róla!!! :)

Nelli írta...

Gratulálok Neked!:-)