2011. április 5.

Andalúz receptverseny


Sokunknak ismerősen cseng a jamón ibérico, a vino de jerez és az olívaolaj (azaceite de oliva) neve, amely csak néhány termék az andalúz gasztronómia emblematikus hozzávalói közül.

Áprilisban mindenki megmutathatja, hogy mennyire jártas a mediterrán diéta elengedhetetlen hozzávalóinak a felhasználásában ugyanis most először kerül megrendezésre egy andalúz receptverseny, amelyre andalúz termékek felhasználásával készült recepteket várnak a jelentkezőktől.

A legjobb receptek beküldőinek jutalma, hogy részt vehetnek egy Andalúziából érkező sztárchef által vezetett főzőkurzuson és elsajátíthatják egy autentikus andalúz menüsor elkészítésének fortélyait. A nyertes recepteket egy illusztris zsűri választja ki, amelynek tagjai: Bíró Lajos a Bock Bisztro vezető séfje, Vajda Péter a Dining Guide vezető szerkesztője és Martin Goldman az andalúz mesterszakács.