2011. február 3.

Bezár a bazár…


Elköszönök egy időre.
Az elmúlt hónapokban annyi minden történt velem, úgy felpörgött az életem, hogy eljött a pillanat, meg kell állnom egy kis időre. Meg kell találnom újra önmagam, rendet kell raknom a fejembe, helyre kell billentenem az egészségem. Elvonulok gondolkodni, feltöltődni, megtisztulni (és fogyni), hogy új erővel visszatérve folytassam, amit elterveztem.

Napok óta készülök (testben és lélekben), a kis cókmókom már összepakolva várja a holnapi indulást. Bevonulok a Napsugár Életházba, egy csodás, egyhetes léböjt kúrára.
Tavaly tavasszal is böjtöltünk 5 napig, de mennyivel könnyebb lesz most, távol a konyhámtól, távol a kamrától-hűtőtől, mennyivel jobb lesz, hogy gondoskodnak rólam és kényeztetnek egy egész héten át. Lesz Ma-uri masszázs, meditáció, joga és pilates, nordic walking, szauna és talpmasszázs. Végre lesz időm régi, elhanyagolt hobbymnak - az üvegfestésnek - hódolni, és több, mint 20 év óta először tölthetek el úgy egy egész hetet, hogy nem kell azon gondolkodnom, mit teszek holnap a család asztalára. Ha újjászülettem, beszámolóval jelentkezek!

Kép innen.

Ha tetszik a poszt, csatlakozz Gabojsza konyhája Facebook közösségéhez.