2010. december 18.

Sok volt…

Hétfő óta nyomom az ágyat és évek óta először fordult elő, hogy unatkoztam. Na nem úgy, de itthon tenni-venni nem volt erőm, már nem volt kedvem sem olvasni, sem tévézni, aludni sem igen tudtam, mert vízszintesben fulladok meg. Csütörtökre már úgy tűnt lábra állok, el is mentem totál-generálra (fodrász, körmös), hogy a másnapi szalagavató ünnepségen ne úgy nézzek ki, mint egy madárijesztő. Nem kellett volna, mert a kinti mínuszok hatására, péntek reggelre sokkal rosszabbul lettem. Az antibiotikumot zsigerből elutasítom, de az orvos megkérdezte, hogy akarok-e Bécsbe menni, mert ha nem kezdem el szedni, lehet, hogy fuccs a Karácsonyi terveimnek…hát tegnap elkezdtem, és nem akarom elkiabálni, de mára már kicsit jobban vagyok. Lehet, hogy tízévente bevállalom.
A tegnapi nap volt a mélypont. Nagylány szalagavató ünnepségén nem tudtam részt venni (itthon picsogtam), nem láthattam élőben, amint királylány ruhában végig lejti a táncot. Videón már végig néztem, gyönyörűen táncoltak és az én csibém volt a legszebb (gondolom minden anya ezt mondja).


Szintén tegnap zárult a Tetrabbit Kft karácsonyi nyúlhúsos receptversenye. A mezőny erős volt, afelől nem voltak kétségeim, hogy nem nagyon rúgok labdába, főleg, hogy miután mindent lefőztem és lefotóztam, akkor vettem észre, hogy basszus, KARÁCSONYI nyúlételek volt a kiírás, nem csupán főzzünk nyúlból valami jópofát…

Na mindegy, ezt lekéstem, de volt még egy esélyem, mert Facebook-os oldalukon lehetett szavazni a receptekre és csütörtökön a legtöbb szavazattal vezető recepthez képest a csicsóka krémlevesem nyúlkolbásszal 27 szavazattal a negyedik helyen állt. Úgy voltam vele, innen szép nyerni, megkértem az ismerőseimet, a blogom olvasóit, hogy szavazatukkal segítsenek.

Délután négyre ígérték az eredményhirdetést, négy óra hét perckor megszakadt az internet kapcsolatom…soha jobbkor…hívtam a szolgáltatót, perceken belül jött is egy emberük, kiderült, hogy tönkre ment a modem…kicserélték, fél hétre újra lett netem és látom, hogy Gabojsza konyhája, "Csicsóka krémleves csomboros nyúlkolbásszal" 109 szavazattal a közönségszavazás nyertese lett!
Ezúton is hálás köszönet mindenkinek, aki szavazott és bíztatott!

Nyereményem egy Bíró Lajos „Sok vagyok” szakácskönyv (már töviről-hegyire kiolvastam, a megjelenés másnapján megvettem)


és egy 10.000.-Ft értékű voucher a Bock Bisztóba. Köszönöm!

Bíró Lajos chef és a voucher. Fotó a Tetrabbit oldaláról.

11 megjegyzés:

vimizo írta...

Gratulálok!!!
Gyönyörű lányodhoz is, a nyereményhez is!
Gyógyulj gyorsan!!!!

Bonbon mánia írta...

Én is gyors gyógyulást kívánok, gratulálok a nyereményhez.
Lányod csodaszép, igazi király kisasszony

alchri írta...

Gyógyulj meg gyorsan, sajnos én is tudom mi ez, átestem rajta:(
Csodálatos gyermekedhez gratulálok!!!
Kellemes ünnepeket és jó egészséget Nektek!!!

Gabojsza írta...

Kedvesek vagytok, köszönöm!:-)

Millie írta...

Gratula Nagylányhoz és a nyereményhez.
Én már 5 hete vagyok beteg. A negyedik héten elkezdtem szedni az Augmentint, semmit sem ért. Sőt még arcüreggyulladást is kaptam mellé. Elszedtem egy doboz Sumamedet is, mert már a kötőhártyám is bevérzett a fuldokló köhögéstől és időnként olyan érzésem volt, hogy a nagy haspréstől megszülök...
Még mindig nem jött vissza a szaglásom, de most már megmaradok.
Ja és minden gyógynövényt, retket, vitamint, teát, mézet is bevetettem....
Szóval csak óvatosan, és jobbulást!

Gabojsza írta...

Jaj, Millie, nagyon sajnálom...vigyázz magatokra:-)

flatcat írta...

Nagylány gyönyörű!!! :)
Itt is gratulálok és minél hamarabb gyógyulj meg! :)

Frau Paprika írta...

Gyors gyógyulást kívánok! És gratulálok!

Turák Kinga írta...

Gratula! és ha ilyen van, természetes, h szavazunk! Az élményről meg majd úgyis beszámolsz!!! :) Jobbulást!

Bianka írta...

Gyönyörű lányod van, igazi hercegnő
Gratulálok a nyulashoz
JObbbulást

csíki sándor írta...

Gratulálok az eredményedhez!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!