2016. február 26.

Konyhakiállítás 2016 és JÁTÉK páros belépőkért!


Konyhakiállításon mindenki megtalálhatja, ami számára a tökéletes konyhát jelenti, legyen az új konyha- vagy étkezőbútor, kisgép, nagygép, konyhai felszerelés vagy maga a főzés élménye. A kiállítás 2016. március 4-5-6-án várja az érdeklődőket a Budapest Sportarénában.
A konyha otthonunk egyik legfontosabb része, melynek megtervezése és kialakítása az építkezés legnehezebb és legtöbb szakértelmet igénylő feladata. A Konyhakiállításon egy helyen, egy időben hasonlíthatjuk össze a legtöbb hazai konyhabútoros cég kínálatát, és kérhetünk tőlük ajánlatot, ami felbecsülhetetlen előny, ha építkezést vagy nagy lakásfelújítást tervezünk az év során. A kiállításon ugyanakkor nemcsak konyhabútorok, hanem étkezők és teljes enteriőrök is lesznek, így akár lakásunk vagy házunk teljes belső kialakításra is találhatunk megoldásokat és professzionális partnereket.

A Konyhakiállításon egy helyen, egy időben hasonlíthatjuk össze a legtöbb hazai konyhabútoros cég kínálatát, és kérhetünk tőlük ajánlatot. Az idei kiállítás kiemelten foglalkozik a jövő okos konyhai megoldásaival, hiszen egyre több gyártó rendelkezik ilyen eszközökkel. Olyan innovációkkal találkozhatunk a helyszínen, mint az okostelefonnal kommunikáló, arról irányítható készülékek vagy akár a külön okostelefonos alkalmazással rendelkező dekantáló. A legtöbb beépíthető és szabadon álló nagygépből vadonatúj kollekciót láthatunk a kiállításon, a kisgépeket pedig profi szakácsok fogják tesztelni. Kiegészítők terén is széles választékra számíthatunk az eseményen a késektől az edényeken át a világhírű Herendi porcelánig.


A konyhabútor és konyhagép premierek mellett igazi sztárparádé lesz a főzőbemutatók terén is. Bernáth József és több más szakácskönyv szerzője is fellép, és utána dedikál a helyszínen, akik mellett vendég műsorvezetőként Bereznay Tamás is feltűnik. Pataky Péter és Borbás Marcsi is tartanak bemutatót és szombaton 12:40-kor velem is találkozhattok, készítek a látogatóknak egy jópofa,  húsvétra is bevethető party falatkát. Gyertek, kóstoljátok meg!

Időpont: 2016. március 4-5-6.
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
1143 Budapest, Stefánia út 2.
Nyitva: mindennap 10-18 óráig
A kiállítás weboldala
A kiállítás Facebook oldala

26 megjegyzés:

Sasó írta...

Mint minden évben, idén is megnézzük mit főzöl, de kíváncsi vagyok a Parfümséfre és persze sok-sok más bemutatóra is :) Ha tehetném minden nap kimennék :)

Jerikó írta...

Mi szeretnénk felújítani a konyhánkat, és ahhoz ötleteket szeretnénk gyűjteni. És a másik ok, hogy még sosem voltam ilyen kiállításon.

Ildus írta...

Elsősorban azért szeretnék kilátogatni, hogy találkozhassak a profi séfekkel, példaképeimmel. De nagyon érdekelnek az okos újítások is! Pl nagy álmom egy Phillips Aquatrio Pro! 😊 Szuper lenne, ha élőben ismerkedhetnék emberekkel, gépekkel! 😉😃 Az is csodás lenne, ha ismét találkoznánk! 😉😊

JúliaP írta...

Azért szeretünk kijárni, és idén is azért megyünk, mert jó barátnős-program, ahol egyben sok szépet is láthatunk.

Alexandra Tajti írta...

A vőlegényemmel hamarosan új, közös otthonunk lesz és úgy gondolom ez egy jó alkalom lenne inspiráció gyűjtéshez, még eddig nem voltuk ehhez hasonló eseményen , így érdekeltek vagyunk a témában! :)

janka kovács írta...

Szeretek kijárni, mert csodás dolgokat látok és remek emberekkel találkozhatom :)

Zoltán Mester írta...

Mert az egyik legjobb program, szuper emberek, remek hangulat, rengeteg tanulással ! :))

Névtelen írta...

Konyhabútor vásárlás előtt állunk, így elsősorban az ezzel kapcsolatos ötletek, tippek, praktikák érdekelnek! De természetes nagyon sok érdekes program lesz, így biztosan mindent végignézünk!

Mónika Deliné Papp írta...

Mert még sosem voltam és szeretnék eljutni, és személyesen találkozni a naponta olvasott blogok szerzőivel. Meg persze tanulni és csudi dolgokat látni:)

Névtelen írta...

Most költöztünk vidékről a fővárosba. Új "arculat" kellene a konyhába...
Borsodi

Fleur írta...

Idén szeretnénk elkezdeni a férjemmel építkezni és nagyon jó lenne inspirációt gyűjteni :)

Hajnalka Horváth írta...

Egyrészt még sosem voltam és nagyon kíváncsi vagyok, másrészt építkezésbe fogtunk és jó lenne látni klassz dolgokat, új ötleket...

Piroska Gannay írta...

Szia,én a konyhagépek premierjére vagyok igazán kíváncsi,tudom hogy a kedvenc konyhagép márkám itt fogja az új gépeit,kiegészítőit bemutatni,mindenképpen itt szeretném őket először látni.és persze a profi séfek mellett a te húsvéti party falatkáidat is nagyon szívesen megnézem.

Zsóka írta...

Szia! Először is azért mennék, hogy megnézzem azokat a kedves embereket, - mint te is - akik szívüket, lelkület adják abba, hogy én jól érezzem magam. Másodszor, mindig vonzott a konyha, leginkább a mama szoknyája mellett tüsténkedtem, így érzem a különbséget a régi hagyományosan vitt konyha, és a mai modern között. Látni szeretném a modern csodákat, el szeretnék "ájulni" a gyönyörűségtől. Harmadszor pedig jó lenne néhány trükköt ellesni, hiszem magam is próbálkozom a tálalás profibb formájának elsajátításával, - kisebb-nagyobb sikerrel - jó lenne megmutatni a páromnak is milyen csodás dolgok vannak amikkel csak finomabbat készíthetek neki.

Rozália László írta...

Szeretek sütni-főzni, szeretem megnézni, mire vágyakozhatok! :) Most különösen, mert szükségem lenne egy új sütőre.

Kovács-Komáromi Beatrix írta...

Azért szeretnék kilátogatni, mert idén épitkezünk és már tervezzük a konyhánkat is, ehhez szeretnénk ötleteket illetve gyártókkal találkozni.

Gyöngyi Jakus írta...

Szia! Én a szuper programok miatt szeretnék ellátogatni a kiállításra, de ötletgyűjtéshez is kiváló lehetőség :)

Beáta Szabó írta...

Nemrég költöztem új lakásba, és még van mit szépíteni rajta :) Szeretnék ötleteket gyűjteni, megismerni az új trendeket. És szeretném átélni ismét azt a WOW érzést, amit az ilyen kiállításokon mindig érzek.

Péter Nagy írta...

Minden nap nagyon jó programok lesznek, eddig még
nem voltam, de most nagyon szeretnék ellátogatni a kiállításra! :-)

Andi írta...

Szeretek sütni-főzni, érdekelnek az új konyhai eszközök, arról nem is beszélve, hogy szuper bemutatók lesznek!!!

Norbert írta...

Konyhabútor ötleteket, praktikákat szeretnék gyűjteni,nem beszélve a jobbnál jobb programokról!

Ferencné Pertl írta...

Nagyon szeretnék ötleteket gyűjteni a konyhámhoz.

Csaba Bíró írta...

Miele sütőre fáj a fogam immáron 5 éve. Idén eljött a szent pillanat, hogy megveszem. A Konyhakiállításon azt remélem, hogy hozzám vágnak egyet véletlenül.

Konyhavirtuóz írta...

Hogy miért szeretnék ellátogatni a kiállításra? Inspirációt gyűjteni a konyhámhoz és részt venni az érdekes programokon.

Szőnyi Ágnes írta...

Tavalyi tapasztalataim alapján ez nagyon jó kis családi program! Anyukám sokat süt főz, neki szeretnék új dolgokat megmutatni, amikkel további finom ételekkel lephet meg minket! :)

Kovács Béla Zsolt írta...

Feleségemnek szeretnék egy meglepetés programot szervezni. Istenien főz és ebben szeretném támogatni őt!