2007. június 23.

Tegezős áruházi portya

Tegnap a Gloria Jean’s kávézós program után ellátogattam az Ikeába. Konyha hetek vannak éppen és egyedül, ráérősen végigböngésztem a polcokat. Nem sok minden hiányzik a konyhámból (legalább is azt hiszem), de akadt 1-2 dolog, ami hazajött velem.
Régi álmom volt egy kőmozsár, amivel a zöld- és egyéb fűszereket jól meg lehet dolgozni, de mostanig csak olyat láttam ami többe került mint 7500 Ft, ennyit pedig nem áldoztam rá. Tegnap rátaláltam a méretben is, árban is megfelelőre (1990.-)Égető szükségem volt egy bevonatos serpenyőben is használható lapátra, amivel kedvenc(szintén ikea) serpenyőmben kényelmesen meg tudom fordítani a hússzeleteket.(Volt egy bambusz csipeszem, de sajna eltört…) Ezt találtam:
Jöttek még velem színes, jópofa jégkocka készítő formák szilikonból, mert abból könnyen kifordítható a végeredmény

És gazdagabb lettem egy fazékkal is, mert 1290.-Ft-ért nem bírtam ott hagyni!
* a fotók az áruház honlapjáról származnak


6 megjegyzés:

pamina írta...

Ezer éve szeretnék egy mozsarat, ma is nagyon kellett volna!

Rita írta...

Én is vettem a múltkor az Ikeában egy mozsarat, csak a fehéret. Irtam is posztot a szerzeményekről, csak a mozsár sehogysem fért bele a képbe :)

gabojsza írta...

még nem próbáltam ki, mert ma Rita abbahagyhatatlan csirkéjét ettük, és ahhoz nem kellet...

Rita írta...

Jaj és ízlett?? :))

gabojsza írta...

igen, nagyon finom!!!Még a Mackóm is megdícsérte. A különbség annyi, hogy itthon csak lila hagymám volt, azzal készült, a sajt meg lehet, hogy több volt mint 10 dkg...

Rita írta...

Szerintem az nem baj, én szinte nem is éreztem a sajtot a normál adagnál.