azaz citromos-mézes (fokhagymás) csirke szárnyak
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj36vvml-RO3fIsJ430k-lqM-UXUUGaA1dNZyFn9ihFP_LTLuZp6LT7lGRORHnpjyTN6b1mvVXu3ClvbOULkhblqpDB0yStrjqtXLKazXR6_soKIouMLc17yL82Q6jqGWaDGK2srDm6wqQ/s640/csirkesz%C3%A1rny+002.jpg)
Ezt a csirke szárny receptet a TV-ben láttam, az ausztrál Bill Granger "bills food" műsorában. Ígéretesnek tűnt az egyszerű fűszerezésű szárny, pár nap múlva elkészítettem és elhangzott a szogen: "Anya, ez isteni!..."
Azóta vissza-visszatérő kedvenc. Finom salátával, rizzsel, bármivel. Most tepsis újkrumplival ettük.
Azóta vissza-visszatérő kedvenc. Finom salátával, rizzsel, bármivel. Most tepsis újkrumplival ettük.
Hozzávalók 4 személyre:
16 db csirke szárny (szárnyvég nélküli)
125 ml friss citromlé
90 g méz
5-6-7 gerezd fokhagyma, paszírozva
1 ½ teáskanál só
125 ml friss citromlé
5-6-7 gerezd fokhagyma, paszírozva
1 ½ teáskanál só