Márk Szonja újságíró volt, míg rájött, őt csakis a sütés
boldogítja és a cukrászat Forest Gumpjaként csak sütött, és sütött... majd 2015
márciusában megnyitotta Budán, a Millenáris mellett a kis ékszerdoboz
cukrászdáját, ahol immár minden nap süthet kedvére. Most jelent meg harmadik
könyve, az Édes ajándékok, a BOOOK Publishing gondozásában (az első könyvről is írtam).
Akár már az ünnepekre különleges finomságokkal lephetjük meg a barátainkat. Komolyabb szakértelem nélkül, pár mozdulattal, rövid idő alatt is kreatív ajándékok születhetnek a kezeink között, mert Szonja, legújabb ötlet- és receptgyűjteményében 41 finomabbnál finomabb, otthon elkészíthető édes ajándék receptjét írta meg, hogy senkit se érhessenek felkészületlenül az ünnepek. A pisztáciás vaníliafudge és a csoki-narancsos habcsók felkerült a bakancslistámra, hétvégén talán már lesz rá időm, hogy elkészítsem.
Akár már az ünnepekre különleges finomságokkal lephetjük meg a barátainkat. Komolyabb szakértelem nélkül, pár mozdulattal, rövid idő alatt is kreatív ajándékok születhetnek a kezeink között, mert Szonja, legújabb ötlet- és receptgyűjteményében 41 finomabbnál finomabb, otthon elkészíthető édes ajándék receptjét írta meg, hogy senkit se érhessenek felkészületlenül az ünnepek. A pisztáciás vaníliafudge és a csoki-narancsos habcsók felkerült a bakancslistámra, hétvégén talán már lesz rá időm, hogy elkészítsem.
Márk Szonja: Édes ajándékok
BOOOK KIADÓ KFT
2017
112 oldal
3990.- Ft