2007. október 9.

MixR Pizzeria és Étterem

Múlt héten voltam a vendégük. Nem csúcsgasztronómia, de kicsit megcáfolja az itt leírtakat…Ebédelni hívott legkedvesebb unokatesóm, akinél, ha étterembe megy nem az étel szofisztikáltsága számít, hanem az, hogy jó ízű legyen és hogy jó legyen a kiszolgálás. Itt mindkettő teljesült. Dél után egy kevéssel érkeztünk a Bosnyák téri éttermükben, nem volt teltház. Még be sem húztuk a széket a fenekünk alá, már ott volt a pincér az étlappal. Ha pizzát rendelsz, semmi más dolgod, mint az asztalokon lévő kis kosárkákból kivenni egy papírlapocskát, melyen beikszeled, mekkora pizzát kérsz és milyen feltéttel a 18 normál és a 19 ínyenc feltét közül. Van 26 cm átmérőjű kis pizza és 32 cm átmérőjű nagy pizza, (de a belvárosi, és a gazdagréti éttermükben kapható.52 cm átmérőjű pizza is. Gigaadag… )

Az árak nincsenek elszállva. Még akkor sem, ha az étlapról rendelsz, mint én tettem: a konyhafőnök ajánlatát, pizzatésztába göngyölt sült csülköt kértem, tetején szép kupac sült hagymával:
  Akkora, hogy nem bírtam megenni…Pedig nagyon finom volt. Frissen (nekem) kicsit túl mustáros, de mivel a maradékot elhoztam, másnap megspékeltem füstölt sajttal, így már tökéletes volt. A pizzákat (is) fatüzelésű kemencében sütik, nagy hozzáértéssel, a tésztája egyszerűen tökéletes!. Nagyon izgalmas fogást nem leltem az étlapon, de nem is bánom.Jó ízek, figyelmes kiszolgálás és jó ár-érték arány.
Budapesten házhoz szállítanak, akár on-line is lehet rendelni! A cég honlapja itt.


Az étteremlátogatás időpontja: 2007. október . A bejegyzés az étterem akkori teljesítményét tükrözi , amely azóta változhatott.