2007. október 8.

Húsbombóc kicsiben és nagyban

Alkottam sovány darált sertésből. Kétfélét. Mindkettő jó lett:-)
Első variáció: muffin formában sütött, szeletelt baconba bugyolált, füstölt sajtos fasírt (vagy inkább húsgombóc) mely a darált sertésen kívül só, bors, fokhagyma, oregánó és tojásból készült, mindegyik közepében egy kocka füstölt edamit gyömöszöltem, rukkola salátát kísért, mely a friss rukkolán kevés balzsamecetet és frissen reszelt parmezánt hordott.

Második variáció: ugyanabból a húsalapból, füstölt sajt helyett egy egész főtt tojás, kívül bacon köpeny. Mindkettő felvételt nyert a repertoárba!



Ha tetszett a bejegyzés és megosztod, megköszönöm. Ha még nem lájkoltad a blog facebook oldalát, ITT megteheted. Instagramon is követhetsz.