![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgOS8foQj80EQ6jdTTvrAFtgdiAfEP4YNidKqXpiR2HAw7nPy5vx3mVbTS8Bj7Brne8ZZYy1QFWafDZSAWsyCrno6Jp4hKJc-tn9GCpfcWrJbJ_T0GIVZLW5Bw2xV8sNfUEqwvI2H_mNpY/s640/rukkola+002.jpg)
Első variáció: muffin formában sütött, szeletelt baconba bugyolált, füstölt sajtos fasírt (vagy inkább húsgombóc) mely a darált sertésen kívül só, bors, fokhagyma, oregánó és tojásból készült, mindegyik közepében egy kocka füstölt edamit gyömöszöltem, rukkola salátát kísért, mely a friss rukkolán kevés balzsamecetet és frissen reszelt parmezánt hordott.
Második variáció: ugyanabból a húsalapból, füstölt sajt helyett egy egész főtt tojás, kívül bacon köpeny. Mindkettő felvételt nyert a repertoárba!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgVFSk9Oz2MutiDEivCJ9X_08tdYpczV_2eBUOsD8mf6ZIejDlmXIfOCXTgUJ1RJ0Uq25Lx_IS0Y1_RFOXnxSQ5t-1EsltEe_DTbljSZRoCQNFIU5zTrtj_SnlYMTtv0gh49G9VJp5VeiM/s640/fasirt_tojas+004.jpg)
Ha tetszett a bejegyzés és megosztod, megköszönöm. Ha még nem lájkoltad a blog facebook oldalát, ITT megteheted. Instagramon is követhetsz.