Összejött több fajta sajt, amit már nem nagyon kívánt senki „magában” elfogyasztani, tegnapelőtt reggel le is reszeltem őket, mert napok óta készülök egy sajtfondue vacsorára. Komolyabb főzésre nem volt időm, de annyi azért volt, hogy tésztafőző edényemben megpároljak egy fej rózsáira szedett brokkolit és 2 sárgarépát, vastagabbra szeletelve. Az ebédszünetben pedig felolvasztottam kedvenc serpenyőmben két marékkal a fondue-hoz készített sajtkeverékből, löttyintettem hozzá kb
Használtam hozzá:
Tolnai köményes sajtot
Olasz Gorgonzolát
Edámit
füstölt Oázist
és egy kis darab Mimolette sajtot
1 dl tejszínt
frissen őrölt borsot
brokkolit és sárgarépát, amit húslevesben pároltam
Tolnai köményes sajtot
Olasz Gorgonzolát
Edámit
füstölt Oázist
és egy kis darab Mimolette sajtot
frissen őrölt borsot
brokkolit és sárgarépát, amit húslevesben pároltam
A végeredménnyel elégedettek voltunk, bár volt, aki hiányolt mellőle egy kis husit…