![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhAg1O3RgjD0YeI3ydUFIwrJ9PL05VMeJzewkrEEs-83y4qFq-6S7tAPvYd4fk9PBXFNxMpqxWOrm-aOfGozzbz38A6P8wHOO7UjajEoLct-gLXtcPAS5WamUEt4aiAORDyLfSehvcUppk/s640/Pari_k%C3%A9sz+001.jpg)
Régóta kacérkodok a gondolattal, de mindig az aranyára tartott vissza. Mármint a vásárlástól. Ám tegnap reggel vettem a piacon érett, de kemény paradicsomokat, rögtön két fajtát. Megmostam, kimagoztam, alufóliával bélelt, olívaolajjal meglocsolt sütőlapon, sóval, borssal ízesítve kerültek a 110 fokos sütőbe.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiJAPTlQcYxX5ng-wrdjJ0CPB6WYHx6YIPzkpRNKNdhXi7mvc25kFbHV4BcC-_OgHugAwijL1r20PDvRRWG2FC80SUHJHOkgKOIK9O7h6S-qhmv6VGmyDOc-Xc93Mu06ZAZ9TdLzA1H9Yw/s400/Pari+002.jpg)
Sültek-aszalódtak, jó 10 órán át. Kihűltek és beköltöztek a sterilizált üvegbe jóféle olajba fokhagymával, oregánóval, fekete borssal.
Update: csak olíva olajban eltéve is isteni!