![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhrA5vSJN-IgFlbwh6kEdyHpRAP48fInod5o-PQbrUUol8li5ks7juOMgRPmR_2-FlY1dH9UFGfIvreA9G3EleKF3u7NidHqmsILPcPSmTaZfNltq1vwT__cd2JhuHzfoBO_EEXVRVvujg/s640/csiga_k%C3%A9sz.jpg)
Hozzávalók:
50 deka Halasi félfogós liszt
2.5 deka élesztő
1.5 ek só
3.5 deci víz
1.5 ek cukor
a töltelékhez2.5 deka élesztő
1.5 ek só
1.5 ek cukor
- 1 fej hagyma, fél fej fokhagyma
- 4 ek kacsazsír
- kb. 20 deka reszelt füstölt sajt
- 20 deka leheletvékonyra szeletelt sonka
Az elkészítés módja ugyanaz volt, mint Loriennél, csak itt 6-nál több csiga készült és sütőpapírral bélelt tepsin sültek. És tényleg függőséget okoz!